Iklan

Perkhidmatan Mengambil & Edit Gambar - Blog baru

Perkhidmatan Mengambil & Edit Gambar - Blog baru
Kepada pelawat semua,blog yang berkaitan dengan fotografi dari blog ini,telah bertukar ke blog yang baru.Sila klik:

Monday, August 11, 2008

KENANGAN DI UPM '04/'07

Pementasan drama.
Inilah antara babak yg terdapat dalam drama "Kotaku Oh Kotaku".Rasanya group kitorang yg sentiasa kedengaran bunyi orang gelak ketawa dalam dewan tersebut berdasarkan aksi Ansur (tukang sapu),Shamsul (tukang pengangkut najis) dan Wak Hisham (mat rempit).Watak aku senang je,sebagai seorang doktor.Cakap pun tak banyak (dalam tak banyak cakap pun,skrip terlupa juga).

KENANGAN DI UMPM '04/'07

DRAMA.
Dalam banyak-banyak paper yg diambil di UPM rasa aku,inilah paper paling berat yg aku rasa,mana taknya...dengan kuliahnya,dengan assignmentnya dan yg paling penting kitorang kena buat drama lagi.Aduh!...
tapi itu masa belajar la,sekarang ni bila teringat balik suasana tu rasa seronok pun ada.Paper ni sebenarnya sebelum ni takde pun kena berdrama,masa semester kitorang je,nak buat percubaan katanya...kalau group kitorang berjaya lepas ni sesiapa yg ambil paper Drama dah tentu kena berdrama.Kitorang berlatih drama masa bulan puasa.Malam pementasan adalah di malam bulan puasa.nak buat macam mana,dah terpaksa.Group kitorang kena tajuk drama muzikal.Pilih punya pilih akhirnya ketua kumpulan telah memilih tajuk "Kotaku Oh Kotaku".
Dari kiri: Halim,Rizal,Azmi Dato' (hantu),aku (doktor),Kamarul dan Isha (YB).Akhirnya drama kitorang berjaya juga dipentaskan di Panggung Percubaan UPM (belakang Dewan Besar UPM).

Bengkel Fotografi

Bengkel Fotografi

KURSUS STUDIO

KURSUS STUDIO
ALOR SETAR 16-18 DIS 2009

GUNUNG KINABALU 1

GUNUNG KINABALU 1
12 SEPT.1998

GUNUNG KINABALU 2

GUNUNG KINABALU 2
12 SEPT.1998

GUNUNG KINABALU 3

GUNUNG KINABALU 3
11 SEPT.1998