Perkhidmatan Mengambil & Edit Gambar - Blog baru

Perkhidmatan Mengambil & Edit Gambar - Blog baru
Kepada pelawat semua,blog yang berkaitan dengan fotografi dari blog ini,telah bertukar ke blog yang baru.Sila klik:

Sunday, November 30, 2008

Rumah Persekutuan di Cameron Highlads.

Inilah dia antara bangunan tempat penginapan di Rumah Persekutuan Cameron Highlands.Ada bilik biasa dan ada apartmen.Bilik biasa pun ruangnya agak luas dan memang berbaloi,satu malam hanya RM 25 sahaja.

Reunion MPSAH DPM1.

Setelah lebih 6 bulan program ini dirancang,akhirnya berjaya juga dilaksanakan. Majlis reunion ini dijalankan di Rumah Persekutuan Cameron Highlands dari 26-28/11/08.Seramai 17 daripada 20 keluarga telah berjaya menghadiri majlis ini.Semuanya telah berjalan seperti yg dirancang.Selain dari program di tempat penginapan,kitorang juga dapat melawat beberapa tempat yg menarik di sekitar Cameron dgn bergerak secara konvoi,memang best.Aku hanya dapat menghadiri pada hari ke-2 sahaja atas sebab-sebab yg tak dapat dielakkan.
Gambar aku: bawah sebelah kiri sekali bersama Amar.

Nur Khairina makin sihat.

Alhamdulillah,hari ni dah masuk 12 hari Khairina lahir.keadaannya bertambah sihat,berat sekarang dah meningkat kpd 3.72 kg dari 3.36 kg.Alhamdulillah juga kerana Khairina dah pun bebas drp penyakit kuning yg telah menyerang beliau pada hari ke-4 kelahirannya.Raya Haji ni Khairina akan 'cukur rambut' di rumah datuk dan neneknya di Bagan Baharu,Selama Perak sempena majlis korban pada hari raya ke-2 nanti.

Bengkel Fotografi

Bengkel Fotografi

KURSUS STUDIO

KURSUS STUDIO
ALOR SETAR 16-18 DIS 2009

GUNUNG KINABALU 1

GUNUNG KINABALU 1
12 SEPT.1998

GUNUNG KINABALU 2

GUNUNG KINABALU 2
12 SEPT.1998

GUNUNG KINABALU 3

GUNUNG KINABALU 3
11 SEPT.1998