Iklan

Perkhidmatan Mengambil & Edit Gambar - Blog baru

Perkhidmatan Mengambil & Edit Gambar - Blog baru
Kepada pelawat semua,blog yang berkaitan dengan fotografi dari blog ini,telah bertukar ke blog yang baru.Sila klik:

Monday, December 28, 2009

Kellie's Castle

Kellie's Castle,terletak berhampiran Batu Gajah Perak.Tempatnya cantik,merupakan istana lama yang tidak sempat siap,tinggalan masa zaman penjajahan British.Jika nak dibandingkan dengan zaman tersebut,sesungguhnya banggunan ini memang hebat buatannya.

Bapa saudara.

19/12/09-Dalam perjalanan balik dari Alor Setar,sempat singgah di rumah sepupu-Cikgu Khuzaimah di Simpang,Taiping,mengajar di SK.Simpang Taiping.Sebenarnya untuk melawat baby baru...perempuan,tinggal bersama beliau adalah adalah ayahnya-Pak Ndak Omar (seorang pelukis handalan-lukisan di belakang kitorang tu dia yang lukis...).
p/s: Tahniah juga buat Intan yang juga baru menimang cahaya mata lelaki di Padang Rengas,Perak.

Zoo Taiping.

13/12/09-Dalam perjalanan nak balik ke Ipoh dari Selama sempat lagi kitorang singgap di Zoo Taiping.Amar & Irham nak sangat tengok buaya dan gajah.Penat juga dibuatnya berjalan satu zoo,luas...puas la diorang tengok binatang sampaikan tak nak balik.

Kamal @ Abah.

Alhamdulillah akhirnya dapat juga bertemu dengan Kamal @ Abah setelah hampir 9 tahun tak bertemu (sekadar sms & telefon sahaja).Sebenarnya selepas melawat Istana Anak Bukit,kitorang terus mencari rumah Abah,kira ingat-ingat lupa...rumahnya terletak betul-betul depan SK.Titi Gajah,Alor Setar,puas juga bagi salam rupanya betul (itu pun setelah puas bertanya orang).Terkejut betul Abah bila tengok kitorang berdiri depan pintu rumahnya tengah malam.Lepas tu rancak la kitorang bersembang,sampaikan isteri Elo call,apasal tak balik-balik lagi....

Bengkel Fotografi

Bengkel Fotografi

KURSUS STUDIO

KURSUS STUDIO
ALOR SETAR 16-18 DIS 2009

GUNUNG KINABALU 1

GUNUNG KINABALU 1
12 SEPT.1998

GUNUNG KINABALU 2

GUNUNG KINABALU 2
12 SEPT.1998

GUNUNG KINABALU 3

GUNUNG KINABALU 3
11 SEPT.1998