Perkhidmatan Mengambil & Edit Gambar - Blog baru

Perkhidmatan Mengambil & Edit Gambar - Blog baru
Kepada pelawat semua,blog yang berkaitan dengan fotografi dari blog ini,telah bertukar ke blog yang baru.Sila klik:

Monday, August 31, 2009

Kuala Kangsar.

Selepas menunaikan solat zohor,kitorang pergi melawat Muzium Diraja Perak yang terletak lebih kurang 1 km dari Masjid Ubudiah.Muzium ini merupakan bekas istana lama Perak yang telah dipelihara dengan begitu baik sekali.Di dalamnya terdapat pelbagai koleksi barangan di raja Perak.Istana Perak sekarang terletak tidak berapa jauh dari Muzium ini.

Kuala Kangsar.

pada 29/8/09 semasa dalam perjalanan untuk balik ke Ipoh,kitorang sempat singgah di Masjid Ubudiah,Kuala Kangsar.Masjid Ubudiah merupakan antara masjid yang tercantik di Malaysia.

Sahabat lama yg terpisah...

Pada 29/8/09 akhirnya bertemu semula aku dengan member lama yg agak lama terpisah.Member lama yg aku maksudkan adalah Cikgu Azli Bani yang sama-sama mengajar di SM.Serdang Kedah pada tahun 1996 sebelum aku masuk ke maktab.Kali terkahir aku jumpa Azli rasa-rasanya 6 tahun yg lepas,selepas itu kitorang hanya berhubung melalui telefon sahaja.Pada 29/8 di Taman Tasik Taiping dapatlah kitorang bertemu semula dan kelihatan Azli agak kurus berbanding 6 tahun yg lalu.
p/s: Li,kalau dusun durian berbuah,call la aku...

Konvo Umi.

Pada 11/8/09 telah berlangsung majlis konvokesyen UPM yang ke-33.Kali ini giliran Umi pula naik ke atas pentas menerima ijazah Sarjana Muda Bahasa & Linguistik Melayu.
p/s: Tahniah drp Abah,Amar,Irham & Khairina.

Bengkel Fotografi

Bengkel Fotografi

KURSUS STUDIO

KURSUS STUDIO
ALOR SETAR 16-18 DIS 2009

GUNUNG KINABALU 1

GUNUNG KINABALU 1
12 SEPT.1998

GUNUNG KINABALU 2

GUNUNG KINABALU 2
12 SEPT.1998

GUNUNG KINABALU 3

GUNUNG KINABALU 3
11 SEPT.1998