Iklan

Perkhidmatan Mengambil & Edit Gambar - Blog baru

Perkhidmatan Mengambil & Edit Gambar - Blog baru
Kepada pelawat semua,blog yang berkaitan dengan fotografi dari blog ini,telah bertukar ke blog yang baru.Sila klik:

Thursday, May 6, 2010

KLIA

3/5/10-Lepas solat maghrib kitorang ke KLIA,hantar Paksu Epy yang akan berangkat ke Dubai jam 11 malam di atas urusan kerja dan akan berada di sana selama seminggu.Dengar nak ke KLIA je...riuh rendah diorang semua,perkataan pertama yang terlintas di mulut Amar dan Irham ialah taman permainan di KLIA yang berbentuk kapal terbang.Lepas Paksu check-in,terus diorang ke taman permainan yg terletak di hadapan KFC.Jenuh juga la nak tunggu sampai diorang puas bermain.Bila dah puas bermain,masuk je kereta terus tidur semua.

Sahabat lama...

1/5/10-Sabtu pagi di kedai roti canai sebelah sekolah,perjumpaan dengan member lama.Dua orang bekas pelajar MPI Bangi (sekarang dah pun jadi ustaz,sorang di Perak dan sorang lagi di Kedah).Sebelum ni Ustaz Amir (kiri) dan Ustaz Haris (kanan) pernah buat praktikum akhir di SKDABB,so lepas posting sampai sekarang kitorang masih berhubung secara terus atau pun secara online.Banyak ilmu yang dapat dipelajari dari diorang dari zaman kitorang bujang sampai dah kahwin.Kalau nak tengok cerita mengenai Ustaz Amir boleh klik : http://madihah02majidah03.blogspot.com/

Bengkel Fotografi

Bengkel Fotografi

KURSUS STUDIO

KURSUS STUDIO
ALOR SETAR 16-18 DIS 2009

GUNUNG KINABALU 1

GUNUNG KINABALU 1
12 SEPT.1998

GUNUNG KINABALU 2

GUNUNG KINABALU 2
12 SEPT.1998

GUNUNG KINABALU 3

GUNUNG KINABALU 3
11 SEPT.1998