Iklan

Perkhidmatan Mengambil & Edit Gambar - Blog baru

Perkhidmatan Mengambil & Edit Gambar - Blog baru
Kepada pelawat semua,blog yang berkaitan dengan fotografi dari blog ini,telah bertukar ke blog yang baru.Sila klik:

Wednesday, December 5, 2012

Kelisa baru...

Ikan kelisa yang baru dipelihara selepas hari raya aidilfitri 2012 yang lalu,lagi cantik dari yang sebelum ini.



Cuti-Cuti M'sia -siri 1

25/11/12 - Selepas penat mengait rambutan di rumah En.Basir,sebelah malamnya kitorang pergi ke AEON Station 18 Ipoh,meriah juga tempatnya...



Buah rambutan.

25/11/12 - Acara mengait buah rambutan di kebun En.Basir ( rakan sekerja ).






Kepada En.Basir sekeluarga,terima kasih daun keladi....tahun depan boleh datang kait lagi...

Wednesday, November 21, 2012

Birthday Rina ke-4

Sambutan hari lahir Rina yang ke-4 (18/11/12)  sambutan tertunda bermula dengan makan di KFC Silibin sebelah petang dan potong kek sebelah malam.Tetamu yang hadir Mak Ndak,Ayah Ndak dan Alya.




Tahun depan Rina dah mula bersekolah Tadika 5 Tahun.

Ipin & Upin di Mydin Mall.

 Sempena pembukaan kedai makanan segera Upin & Ipin di Mydin Mall,Meru Raya Ipoh.







Di hadapan kedai makanan segera Ipin & Upin.

Irham bersama rakan sekelas Prasekolah.

Cuti sekolah bermula...

Aktiviti masa lapang sempena cuti sekolah.....bermula 10/11/12.



Tuesday, November 13, 2012

Mak Da @ Ibu Mertua dalam kenangan.


9/11/12 - Jumaat pagi,ibu mertua @ Mak Da telah kembali ke rahmatullah setelah koma lebih dari sebulan disebabkan komplikasi darah tinggi dan telah dikebumikan di tanah perkuburan Islam pekan Tambun selepas solat asar pada hari yang sama.Semoga roh Mak Da ditempatkan bersama dengan orang-orang yg soleh,amin....Al-Fatihah.


Gambar kenangan bersama Mak Da semasa majlis perjumpaan keluarga Wan Aun di rumah kitorang sempena hari raya aidilfitri 2012 yang lalu.


Tanah Perkuburan Islam Pekan Tambun,Ipoh.

Sunday, October 14, 2012

Pak Da Junid dalam kenangan.

Pak Da Junid (adik ayah) telah kembali ke rahmatullah pada 12/10/12 jam 11.00 mlm di Batu Kurau.Takziah dari kami sekeluarga,semoga roh Pak Da ditempatkan bersama orang-orang yg soleh...Al-Fatihah.
(gambar di atas telah diambil pada 9/6/12 semasa kenduri Paksu Epy).

Wednesday, September 5, 2012

Sambutan Merdeka 2012 di Ipoh.

31/8/12 - Jam 8.15 pagi acara perarakan telah bermula di hadapan bangunan Dewan Bandaran Ipoh.Tahun ni dapatlah bersama-sama keluarga menyaksikan perarakan kemerdekaan peringkat negeri Perak di Ipoh.Memang best....di samping dapat memberi peluang kepada anak-anak merasai suasana perarakan dapat juga bersama-sama meraikan kemerdekaan Malaysia yang ke-55.










Wednesday, August 29, 2012

Rakan sekelas...

25/8/12 - Raya ke-7,setelah hampir 20 tahun tak berjumpa,sekadar beremail dan berfacebook akhirnya bertemu juga kitorang di rumah aku di Ipoh.Shahrul Izham rakan sekelas sejak dari Tadika hingga Darjah 6.Beliau on the way nak balik ke Terengganu dari rumah keluarganya di Beruas Perak.

Bekas Guru.

21/8/12-Raya ke-3,on the way nak balik ke Ipoh,sempat singgah ke rumah bekas guru (Cikgu Nayan b.Abdullah di Sg.Malau,Kubu Gajah Selama Perak) masa sekolah rendah SK.Bagan Baharu,Selama Perak.Semasa di Tahun 6 beliau adalah Guru Disiplin.Sekarang beliau telah pun bersara dan menjadi pengusaha ikan kelisa.

 Cikgu Nayan (berdiri no.1 dari kiri)
 Merupakan jurulatih bagi permainan sepak takraw.
( Dari kiri belakang : Tarmizi,Aku,Mazlan,Faizal,Yusnizam,Fitri yadi & Cikgu Nayan
Duduk dari kiri : Norisham,Halim,Azlan,Fairus & Shaharudin)
Dari kiri : Cikgu Nayan (Guru Disiplin,Cikgu Kamaruddin (Guru Besar) & Cikgu Sha'ari June (PK1)
Gambar barisan Pengawas Sekolah SKBB 1987.

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012

18/8/12 petang baru kitorang gerak untuk balik kampung dari Ipoh,guna jalan lama je...fuh!...punya la best,tiada 'jem' langsung sepanjang perjalanan dari Ipoh ke kampung,sempat lagi ronda-ronda Taman Tasik Taiping.Raya ke-3 balik semula ke Ipoh.




Bengkel Fotografi

Bengkel Fotografi

KURSUS STUDIO

KURSUS STUDIO
ALOR SETAR 16-18 DIS 2009

GUNUNG KINABALU 1

GUNUNG KINABALU 1
12 SEPT.1998

GUNUNG KINABALU 2

GUNUNG KINABALU 2
12 SEPT.1998

GUNUNG KINABALU 3

GUNUNG KINABALU 3
11 SEPT.1998